Om oss

Vi är jurister som har ett brinnande intresse för skattefrågor

Vi har samarbetat under många år och har valt att tillsammans starta det oberoende skattekonsultföretaget TellusTax. Vi har en gedigen specialistkompetens inom fastighetsskatt, inkomstskatt respektive moms från global revisionsbyrå, advokatbyrå, annan oberoende skatterådgivningsbyrå och Skatteverket.

Kundfokus

Ser alltid till att anpassa våra team efter kundens behov

I vår rådgivning värdesätter vi kontakten med våra kunder och tror på att ge konkreta råd med ambitionen att göra det svåra lättförståeligt. Vi stöttar våra kunder efter deras behov och strävar efter att skapa mervärde i vår rådgivning. Vi prioriterar hög tillgänglighet, är lösningsorienterade och har alltid ett stort engagemang i våra uppdrag. Genom nära samarbete och kunskapsdelning säkerställer vi att våra kunder kan ta del av vår samlade kompetens och ser alltid till att anpassa våra team efter kundens behov.

Expertis, engagemang och enkelhet för skattefrågor

Som oberoende skatterådgivare kan vi snabbare hjälpa till att lösa svåra skattefrågor, utan den administration samt de begränsningar som skatterådgivning inom revisionsföretag omfattas av. Vi strävar efter ett långsiktigt samarbete med våra kunder och har med vårt breda kontaktnät med finansiella rådgivare, advokatbyråer och utländska jurister och skatterådgivare möjlighet att sätta ihop de team som behövs för att möta våra kunders behov.

I vår verksamhet ser vi också det som oerhört viktigt att skapa en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare får vara med och styra sin arbetssituation. Vi tar aldrig på oss fler uppdrag än vi kan hantera med bibehållen kvalitet och hög tillgänglighet. 

Om oss

Expertise, engagemang och enkelhet för skattefrågor

Vi är oberoende och kan därmed samarbeta långsiktigt med våra kunder oavsett vilka övriga rådgivare kunderna väljer att anlita. Vi har även ett brett kontaktnät med finansiella rådgivare, advokatbyråer och utländska jurister och kan sätta ihop de team som behövs för att möta våra kunders behov.

I vår verksamhet ser vi också det som oerhört viktigt att skapa en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi ser det som en självklarhet att alla våra medarbetare får vara med och styra sin arbetssituation. Vi tar aldrig på oss fler uppdrag än vi kan hantera med bibehållen kvalité och hög tillgänglighet.