Karriär

TellusTax söker jurister till vårt momsteam

TellusTax växer och söker nu ytterligare kollegor till vårt momsteam. Vi söker skattejurister som brinner för moms och som har ett-fem års arbetslivserfarenhet gärna med transaktionserfarenhet.

Om rollen

I denna roll förväntas du tillsammans med mer erfarna kollegor driva det dagliga arbetet så att vi kan bistå våra kunder på bästa sätt. Du kommer arbeta nära våra kunder och förväntas ha egen daglig kontakt. Vi ser även gärna att du är intresserad av och utmanas av möjligheten att tillsammans med oss bygga och utveckla vår verksamhet.

Du kommer att arbeta med kvalificerade momsfrågor för våra kunder. Detta kommer att innefatta såväl löpande rådgivning som mer komplexa rättsutredningar.

För att passa i denna roll bör du ha minst ett till fem års erfarenhet från arbete som skattejurist inom momsområdet. Du bör ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Egenskaper som är viktiga i vår verksamhet är; affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga, initiativförmåga och förståelse för kundens behov. För att du ska känna dig hemma i vårt team tror vi även att du som person är positiv, energisk, öppen och ödmjuk.

Hos oss kommer du få chansen att utvecklas i hög takt tillsammans med några av landets mest erfarna och skickligaste skatterådgivare.

Om TellusTax

TellusTax är ett skatterådgivningsbyrå som grundades 2021. Vi är en oberoende skatterådgivare med gedigen erfarenhet inom moms och inkomstskatt från både global revisionsbyrå, advokatbyrå, oberoende skatterådgivningsbyrå och Skatteverket.

Vi värdesätter kontakten med våra kunder och tror på att ge konkreta råd med ambitionen att göra det svåra lättförståeligt. Vi stöttar våra kunder efter behov och strävar efter att skapa mervärde i vår rådgivning.

Ansök redan idag!

Ansökningshandlingar skickas till royne.schiess@tellustax.com

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta:

Royne Schiess, tel 070 318 92 39, royne.schiess@tellustax.com

Välkommen till TellusTax!