Skattekonsult till fastighetsskattegruppen

TellusTax är specialiserade på skattefrågor inom fastighetsskatt, inkomstskatt och moms och har som målsättning att vara marknadsledande inom bolagets segment. Viktigt för både medarbetare och kunder är ett stort personligt engagemang, hög materiell nivå och ett positivt synsätt. Den del av TellusTax som arbetar med fastighetsskatt startades 2018. TellusTax består i dagsläget av 13 medarbetare och eftersom bolaget befinner sig i en tillväxtfas ökar konstant antalet medarbetare.


Arbetsbeskrivning

Vi söker en skattekonsult till fastighetsskattegruppen på TellusTax.

Du kommer att få arbeta varierat med juridiska uppgifter såsom till exempel rättsutredningar, upprättande av fastighetsdeklarationer, skatteprocesser och kontakt med myndigheter. Du får i arbetet ansvara för projekt i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du är driven, social och anpassningsbar samt att du trivs med att arbeta med problemlösning i ett stundtals högt tempo. Vidare ska du självklart vara en samarbetsvillig lagspelare som bidrar till gruppen. Du bör vara flexibel eftersom konsultrollen innebär en varierande arbetsbelastning beroende på säsong och klienternas efterfrågan.

Sökanden bör ha:

  • Högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi
  • Erfarenhet inom skatteområdet
  • Minst två års konsulterfarenhet
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Det är dessutom meriterande om sökanden har:

  • Intresse av fastighetsbranschen
  • Erfarenhet inom fastighetsskatteområdet (dock inget krav)

Du erbjuds

Vi erbjuder en möjlighet till ett utvecklande arbete i ett team med skickliga och motiverade medarbetare. Vi erbjuder en miljö att utvecklas i och själv styra över sin karriär och sina mål. Genom praktisk erfarenhet samt ett nära arbete med övriga kollegor stöttar vi och hjälper medarbetare att ta tillvara på sina styrkor.

Tjänsten utgör en heltidstjänst.

TellusTax är en relativt ny skattebyrå som består av ett team som arbetat tillsammans under många år.

Låter detta intressant?

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev, i ett andra steg kan ytterligare handlingar efterfrågas. Ansökningar och eventuella frågor om tjänsten skickas till Ida Gabre Brånby, e-postadress: ida.gabrebranby@tellustax.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Är du intresserad?

Välkommen att kontakta någon av oss eller maila din intresseansökan till info@tellustax.com. 

Har du frågor?